filip media

FOTOGRAF LINKÖPING

Filip Media – Fotograf baserad i Linköping, Östergötland
kontakt@filipmedia.se

🇬🇧 ENGLISH

HEJ!

Välkommen till Filip Media – Din fotograf i Linköping!
Jag är Filip Andersson, grundaren av Filip Media, etablerat i september 2022. Mitt mål är enkelt: att erbjuda personliga och kreativa fotolösningar som uppfyller dina unika behov.

Som fotograf specialiserar jag mig på att fånga meningsfulla ögonblick och skapa konstnärliga bilder. Oavsett om du behöver porträtt, evenemangs- eller produktfoton, är varje bild skapad med en unik och kreativ touch.

Mitt fokus ligger på att berätta din historia på ett äkta och minnesvärt sätt. Jag värdesätter känslor och strävar efter att skapa varaktiga intryck genom mitt arbete.

Filip Media är fotograf i Linköping

FOTOGRAFERING

Jag är specialiserad på kommersiell fotografering och hjälper företag att visa upp sina produkter och varumärken. Oavsett om det gäller porträtt, evenemang, bilar, mat eller något helt annat så är mitt mål alltid att fånga dina ögonblick och idéer för att möta era specifika behov.

PROFESSIONELL REDIGERING

Jag kommer att göra dina bilder fantastiska med min expertbildredigering som säkerställer att din närvaro online och i sociala medier verkligen fångar din publiks uppmärksamhet, lämnar ett starkt och minnesvärt intryck samt sätter dig isär från konkurrensen.

SOCIALA MEDIER

Låt mig ta hand om skapandet av ditt sociala medieinnehåll så att du kan fokusera på det du gör bäst. Jag levererar regelbundet innovativt innehåll som
håller din online-närvaro fräsch och engagerande, vilket säkerställer att ditt företag skiner på sociala medier.

JOBBAT MED

TIDIGARE PROJEKT

JOBBAT MED

TIDIGARE PROJEKT

FAQ

Kostnaden varierar beroende på flera faktorer bland annat projektets detaljer, var, tidsåtgången och eventuella specifika önskemål eller behov.

För att kunna ge en exakt uppskattning uppmanar jag dig att kontakta mig så att vi kan diskutera detaljerna kring ditt projekt. Detta kommer att möjliggöra en bättre förståelse för dina unika behov och låta mig ge dig ett skräddarsytt erbjudande som överensstämmer med din budget.

För att diskutera ditt nästa projekt, vänligen kontakta mig via e-post på kontakt@filipmedia.se, skicka ett direktmeddelande på Instagram @filipmedia.se, eller använd kontaktformuläret på min hemsida filipmedia.se/contact.

Vänligen inkludera projektinformation så kommer jag att svara så snart som möjligt. Jag ser fram emot att samarbeta med dig!

Jag är främst specialiserad på kommersiell fotografi och hjälper företag att presentera sina produkter och varumärken. Men jag är öppen för alla typer av fotoprojekt. Oavsett om det gäller porträtt, evenemang, bilar, mat eller något helt annat, så är mitt mål alltid att fånga dina ögonblick och idéer för att möta dina specifika behov.

Ja, det finns prenumerationsbaserade tjänster som är specialiserade på att leverera månatliga uppdateringar av innehåll för dina sociala medieplattformar. Dessa tjänster är utformade för att hjälpa dig att upprätthålla en konsekvent och engagerande online-närvaro utan att ständigt behöva generera nytt innehåll själv. Genom att prenumerera på en sådan tjänst kan du förvänta dig att få skräddarsytt innehåll som överensstämmer med din varumärkesidentitet och marknadsföringsmål.

Jag är baserade i Linköping, Östergötland, och erbjuder stolt mina tjänster till kunder över hela världen.

LINKÖPING / WORLDWIDE